VVS

Våre VVS-tjenester

Berg/jord til vann

Jord til vann-varmepumper er energieffektive oppvarmingssystemer som utnytter den naturlige varmen i jorden for å generere varme til boliger eller bygninger.

Luft til vann

Luft til vann-varmepumper er effektive oppvarmingssystemer som utnytter luftens varmeenergi til å generere varme til boliger eller bygninger.

Varmeanlegg

Effektive varmeanlegg bidrar til energieffektivitet og kan redusere energikostnader. Riktig design, installasjon og vedlikehold av varmeanlegg er avgjørende for å sikre pålitelig og optimal drift av oppvarmingssystemet.

Baderom

Montering av baderom er en viktig del av oppussings- eller byggeprosessen når det gjelder å skape et funksjonelt og estetisk tiltalende bad. Vi monterer klosset, kraner, innredning, badekar og dusj til ditt nye bad.

Gratis befaring av ditt gass- eller VVS-prosjekt!

Helgesen Rør & Gass AS tilbyr gratis befaring av ditt gass- eller VVS-prosjekt. Våre eksperter kommer gjerne på besøk for å vurdere dine behov og gi deg en grundig gjennomgang av prosjektet, uten ekstra kostnader for deg.

Ring oss idag for en hyggelig prat vedrørende ditt prosjekt. Ingen spørsmål er dumme og ingen forespørsler er for store eller for små.

Send oss gjerne en e-post, hvis du foretrekker det. Vi svarer raskt på alle henvendelser og spørsmål vedrørende ditt prosjekt.

Besøk gjerne vårt kontor for en prat om ditt prosjekt over en hyggelig kopp kaffe. Vi ser frem til en god prat!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle