Jord til vann

Våre VVS-tjenester

Berg / jord til vann

Jord til vann-varmepumper er energieffektive oppvarmingssystemer som utnytter den naturlige varmen i jorden for å generere varme til boliger eller bygninger. Disse varmepumpene henter varme fra jorden gjennom et lukket rørsystem som er nedgravd i bakken. Denne varmen overføres deretter til et varmedistribusjonssystem, for eksempel gulvvarme eller radiatorer, for å varme opp rommene. Jord til vann-varmepumper er en miljøvennlig løsning som kan bidra til betydelige energibesparelser og redusert avhengighet av fossile brensler.

Gratis befaring av ditt gass- eller VVS-prosjekt!

Helgesen Rør & Gass AS tilbyr gratis befaring av ditt gass- eller VVS-prosjekt. Våre eksperter kommer gjerne på besøk for å vurdere dine behov og gi deg en grundig gjennomgang av prosjektet, uten ekstra kostnader for deg.

Ring oss idag for en hyggelig prat vedrørende ditt prosjekt. Ingen spørsmål er dumme og ingen forespørsler er for store eller for små.

Send oss gjerne en e-post, hvis du foretrekker det. Vi svarer raskt på alle henvendelser og spørsmål vedrørende ditt prosjekt.

Besøk gjerne vårt kontor for en prat om ditt prosjekt over en hyggelig kopp kaffe. Vi ser frem til en god prat!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle