Om oss

Din rørlegger og gasstekniker i Sarpsborg

Helgesen Rør & Gass AS

Helgesen Rør & Gass AS er en rørleggerbedrift med kontor i Sarpsborg og har hele Østfold og Akershus som sitt arbeidsområde. Bedriften ble stiftet februar 2015. Daglig leder og utearbeidende rørlegger har over 25 år erfaring innen rørleggerfaget og 15 års erfaring som gasstekniker.

Trenger du hjelp til gassinstallasjoner, varmeanlegg, sanitærinstallasjoner, reparasjoner, rehabilitering eller nyanlegg? Helgesen Rør & Gass AS samarbeider med seriøse og dyktige håndverkere fra alle de andre yrkesgruppene du trenger til ditt prosjekt og kan således organisere hele oppdraget fra start til slutt.

Vi har sentral godkjenning og vektlegger kvalitetssikring og god oppfølging av deres installasjoner.

Vi hjelper deg gjerne!

Gratis befaring av ditt gass- eller VVS-prosjekt!

Helgesen Rør & Gass AS tilbyr gratis befaring av ditt gass- eller VVS-prosjekt. Våre eksperter kommer gjerne på besøk for å vurdere dine behov og gi deg en grundig gjennomgang av prosjektet, uten ekstra kostnader for deg.

Ring oss idag for en hyggelig prat vedrørende ditt prosjekt. Ingen spørsmål er dumme og ingen forespørsler er for store eller for små.

Send oss gjerne en e-post, hvis du foretrekker det. Vi svarer raskt på alle henvendelser og spørsmål vedrørende ditt prosjekt.

Besøk gjerne vårt kontor for en prat om ditt prosjekt over en hyggelig kopp kaffe. Vi ser frem til en god prat!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle