Service

Fast serviceavtale for gassinstallasjoner

Service

En serviceavtale er noe vi tilbyr alle våre kunder som installerer gass i sin bolig og selvfølgelig også eksisterende anlegg. Det er et krav at alle gassanlegg skal ha en slik avtale. Ved en kontroll av deres gassanlegg tar vi en funksjonstest og tetthetskontroll av alle koblinger og utstyr og en tilstandsrapport blir utarbeidet.

En slik avtale sørger for sikkerheten til anlegget og gode driftsresultater for fremtiden. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker mer informasjon eller ønsker å tegne en avtale.

Gratis befaring av ditt gass- eller VVS-prosjekt!

Helgesen Rør & Gass AS tilbyr gratis befaring av ditt gass- eller VVS-prosjekt. Våre eksperter kommer gjerne på besøk for å vurdere dine behov og gi deg en grundig gjennomgang av prosjektet, uten ekstra kostnader for deg.

Ring oss idag for en hyggelig prat vedrørende ditt prosjekt. Ingen spørsmål er dumme og ingen forespørsler er for store eller for små.

Send oss gjerne en e-post, hvis du foretrekker det. Vi svarer raskt på alle henvendelser og spørsmål vedrørende ditt prosjekt.

Besøk gjerne vårt kontor for en prat om ditt prosjekt over en hyggelig kopp kaffe. Vi ser frem til en god prat!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle