Luft til vann

Våre VVS-tjenester

Luft til vann

Luft til vann-varmepumper er effektive oppvarmingssystemer som utnytter luftens varmeenergi til å generere varme til boliger eller bygninger. Disse varmepumpene trekker inn uteluften og bruker en kompressor til å heve temperaturen før varmen overføres til et varmedistribusjonssystem, for eksempel gulvvarme eller radiatorer. Luft til vann-varmepumper er en praktisk og kostnadseffektiv løsning, da de ikke krever nedgravde rør i jorden. De er ideelle for områder der tilgang til geotermisk varme ikke er mulig. Ved å utnytte luftens varmeenergi kan disse varmepumpene bidra til energieffektiv oppvarming og reduserte energikostnader.

Gratis befaring av ditt gass- eller VVS-prosjekt!

Helgesen Rør & Gass AS tilbyr gratis befaring av ditt gass- eller VVS-prosjekt. Våre eksperter kommer gjerne på besøk for å vurdere dine behov og gi deg en grundig gjennomgang av prosjektet, uten ekstra kostnader for deg.

Ring oss idag for en hyggelig prat vedrørende ditt prosjekt. Ingen spørsmål er dumme og ingen forespørsler er for store eller for små.

Send oss gjerne en e-post, hvis du foretrekker det. Vi svarer raskt på alle henvendelser og spørsmål vedrørende ditt prosjekt.

Besøk gjerne vårt kontor for en prat om ditt prosjekt over en hyggelig kopp kaffe. Vi ser frem til en god prat!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle