Utevarme

Våre gass-tjenester

Utevarme

Med den nye serien terrassevarmere fra terraSchwank forlenges dagene ute med behagelig temperatur. terraSchwank egner seg vel så godt til restaurantensuteservering som til balkonger og terrasser hjemme. Materialvalg og podusentens lange erfaring med strålevarme sørger for lang levetid og sikker drift.

Fordelene med terrasSchwank sammenlignet med tradisjonelle terrassevarmere:

Mer informasjon

Full sommer med ett enkelt trykk på en knapp
For mange restauranter og barer har den nye trenden med utendørsvarme etablert seg. Trenden øker fordi kundene ønsker å forlenge sommerfølelsen og gleden ved å kunne sitte utendørs. Ved å bruke beskyttelsesdekselet over terrassevarmeren, kan avstanden opp til brennbart være helt ned til 17 cm på den miste modellen og 27 cm på den største. Dette åpner for mange muligheter også for boligterrasser.

Terrassevarmerne leveres både som manuell og helautomatisk versjon. Den manuelle har en kran og tennes med lighter eller lignende. Den automatiske er utstyrt med en kontrollboks som sørger for tenning og kontinuerlig drift (Windsecure).

Monteringshøyde/ arealdekning

Galleri

Gratis befaring av ditt gass- eller VVS-prosjekt!

Helgesen Rør & Gass AS tilbyr gratis befaring av ditt gass- eller VVS-prosjekt. Våre eksperter kommer gjerne på besøk for å vurdere dine behov og gi deg en grundig gjennomgang av prosjektet, uten ekstra kostnader for deg.

Ring oss idag for en hyggelig prat vedrørende ditt prosjekt. Ingen spørsmål er dumme og ingen forespørsler er for store eller for små.

Send oss gjerne en e-post, hvis du foretrekker det. Vi svarer raskt på alle henvendelser og spørsmål vedrørende ditt prosjekt.

Besøk gjerne vårt kontor for en prat om ditt prosjekt over en hyggelig kopp kaffe. Vi ser frem til en god prat!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle