Baderom

Våre VVS-tjenester

Baderom

Montering av baderom er en viktig del av oppussings- eller byggeprosessen når det gjelder å skape et funksjonelt og estetisk tiltalende bad. Det innebærer installasjon av sanitærutstyr, rørsystemer, armaturer, flislegging, elektriske tilkoblinger og andre nødvendige elementer. Profesjonelle håndverkere med ekspertise innen VVS og bygging utfører vanligvis denne oppgaven for å sikre riktig installasjon og samsvar med gjeldende forskrifter. Montering av baderom krever nøyaktighet, grundig planlegging og god kommunikasjon mellom eier, entreprenør og håndverkere for å oppnå et vellykket sluttresultat som møter kundens behov og preferanser.

Bildegalleri

Innredning

Badekar

Dusj

Kraner

Klosset

Gratis befaring av ditt gass- eller VVS-prosjekt!

Helgesen Rør & Gass AS tilbyr gratis befaring av ditt gass- eller VVS-prosjekt. Våre eksperter kommer gjerne på besøk for å vurdere dine behov og gi deg en grundig gjennomgang av prosjektet, uten ekstra kostnader for deg.

Ring oss idag for en hyggelig prat vedrørende ditt prosjekt. Ingen spørsmål er dumme og ingen forespørsler er for store eller for små.

Send oss gjerne en e-post, hvis du foretrekker det. Vi svarer raskt på alle henvendelser og spørsmål vedrørende ditt prosjekt.

Besøk gjerne vårt kontor for en prat om ditt prosjekt over en hyggelig kopp kaffe. Vi ser frem til en god prat!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle