Bioethanol

Fri plassering og lite vedlikehold

Bioethanol peiser

En bioethanol peis kan plasseres hvor som helst siden den ikke trenger noen pipe. Den tilfører også fuktighet til rommet, noe som er positivt i nye hus og leiligheter. Den krever lite vedlikehold og peisen kan styres enkelt med fjernkontroll eller vi en app på din telefon eller nettbrett.

Vi kan tilby bioethanol peiser i alle prisklasser fra enkle manuelle, til de mer avanserte og fjernbetjente alternativene som finnes på markedet. Vi har mange flotte løsninger til både inne og utebruk. Alt fra små pyntegjenstander og bordmodeller, til store avanserte peiser.

Bildegalleri

Gratis befaring av ditt gass- eller VVS-prosjekt!

Helgesen Rør & Gass AS tilbyr gratis befaring av ditt gass- eller VVS-prosjekt. Våre eksperter kommer gjerne på besøk for å vurdere dine behov og gi deg en grundig gjennomgang av prosjektet, uten ekstra kostnader for deg.

Ring oss idag for en hyggelig prat vedrørende ditt prosjekt. Ingen spørsmål er dumme og ingen forespørsler er for store eller for små.

Send oss gjerne en e-post, hvis du foretrekker det. Vi svarer raskt på alle henvendelser og spørsmål vedrørende ditt prosjekt.

Besøk gjerne vårt kontor for en prat om ditt prosjekt over en hyggelig kopp kaffe. Vi ser frem til en god prat!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle