Gasskjeler

Våre gass-tjenester

Gasskjeler

Gasskjeler er en populær og effektiv løsning for oppvarming av boliger, næringsbygg og industrielle anlegg. De benytter naturgass eller propan som energikilde for å produsere varme. Gasskjeler er kjent for sin pålitelighet, fleksibilitet og miljøvennlige egenskaper.

Med riktig valg, installasjon og vedlikehold kan gasskjeler være et pålitelig og bærekraftig valg for oppvarmingssystemene dine.

Kondenserende gasskjel med integrert varmtvannsbereder

Rimelig og plassbesparende

Den nye kompakte kondenserende gasskjelen Vitodens 222-F er konstruert spesielt til å modernisere varmesystemer og utskiftning av eldre gasskjeler med berederen under. Effektområdet går opp til 35 kW, noe som gir mulighet for at varmesenterets konstruksjon gir deg meget høy komfort for oppvarming av vann.

Som med alle nye, kompakte beredere, krever den kondenserende gasskjelen Vitodens 222-F meget liten plass, bredden og dybden passer med andre ord til målene på standard kjøkkeninnredninger. Den utprøvde MatriX-brenneren med Lambda Pro Control-forbrenningsstyring justerer seg automatisk til ulike gasskvaliteter og sørger for en kontinuerlig, høy virkningsgrad [etter DIN] på 98 prosent

Vitodens 222F-F, Klassifisert effekt: 4,8 til 35 kW

Veggmontert kondenserende gasskjel

Den kondenserende gasskjelen for de strengeste kravene

Viessmanns toppmodell blant de veggmonterte kondenserende gasskjelene. MatriX-gassbrenneren og Inox-Radial varmeveksleren i rustfritt stål sikrer at denne kombinasjonen har høy energivirkningsgrad og langvarig høy oppvarmingskomfort.

Vitodens 300 W, Nominell effekt: 3,8 til 35,0 kW

Gratis befaring av ditt gass- eller VVS-prosjekt!

Helgesen Rør & Gass AS tilbyr gratis befaring av ditt gass- eller VVS-prosjekt. Våre eksperter kommer gjerne på besøk for å vurdere dine behov og gi deg en grundig gjennomgang av prosjektet, uten ekstra kostnader for deg.

Ring oss idag for en hyggelig prat vedrørende ditt prosjekt. Ingen spørsmål er dumme og ingen forespørsler er for store eller for små.

Send oss gjerne en e-post, hvis du foretrekker det. Vi svarer raskt på alle henvendelser og spørsmål vedrørende ditt prosjekt.

Besøk gjerne vårt kontor for en prat om ditt prosjekt over en hyggelig kopp kaffe. Vi ser frem til en god prat!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle