Luft til luft

Våre VVS-tjenester

Luft til luft

Luft til luft-varmepumper er effektive oppvarmingssystemer som bruker luftens varmeenergi til å varme opp rom. Disse varmepumpene trekker inn uteluften og bruker en kompressor til å øke temperaturen før den varme luften distribueres innendørs via vifteenheter. Luft til luft-varmepumper kan også fungere som air condition-enheter ved å reversere prosessen og avkjøle luften om sommeren. De er en praktisk og energieffektiv løsning for å opprettholde en behagelig innendørstemperatur året rundt. Luft til luft-varmepumper kan bidra til å redusere energikostnader og er en mer miljøvennlig alternativ til tradisjonelle oppvarmingssystemer.

Bestill en gratis befaring

Helgesen Rør & Gass AS tilbyr gratis befaring av ditt gass- eller VVS-prosjekt. Våre eksperter kommer gjerne på besøk for å vurdere dine behov og gi deg en grundig gjennomgang av prosjektet, uten ekstra kostnader for deg.

Ring oss idag for en hyggelig prat vedrørende ditt prosjekt. Ingen spørsmål er dumme og ingen forespørsler er for store eller for små.

Send oss gjerne en e-post, hvis du foretrekker det. Vi svarer raskt på alle henvendelser og spørsmål vedrørende ditt prosjekt.

Besøk gjerne vårt kontor for en prat om ditt prosjekt over en hyggelig kopp kaffe. Vi ser frem til en god prat!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle